Следвайте Гласове в ТелеграмДал съм своите предложения за издаване на указ.

...
Следвайте Гласове в ТелеграмДал съм своите предложения за издаване на указ.
Коментари Харесай

Главчев: Предложенията за министри са мои. Президентът Радев да си изпълни задълженията по Конституция

Следвайте " Гласове " в Телеграм

" Дал съм своите оферти за издаване на декрет. Повече по въпроса няма какво да кажа. Сега на ход е президентът Радев. Призовавам го и той да си извърши отговорностите по конституция. Предложенията са мои. Просто по този начин се стекоха събитията, че се появиха апели от партийни събрания. " Това съобщи пред публицисти служебният министър председател Димитър Главчев от Брюксел.

" Само че те бяха след това от диалозите, които организирах и това не е мъчно да се ревизира. Закъснението в 10 часа вечерта при първото ми предложение се дължеше на това, че изчаквах връзка с президента, тъй като аз смятах, че по този начин е правилно. Той е осведомен и с двете промени. Очаквам той да направи своята стъпка по Конституция. България не може да бъде в режим на изчакване, до два месеца изборите са на вратата, външно министерство има доста сериозна роля при организирането на изборите ", сподели Главчев. 

" Нямам доверие на двамата министри, които съм предложил за промяна, защото не могат да работят на оборотите, на които аз желая. Това се отнася за всички министри - желая непрекъсната връзка и бързи решения, нямаме решения за изчакване. На което и да е партийно заседание, който и да се изкаже, не би ми оказало никакво въздействие. По всевъзможни въпроси съм подготвен да продължа връзката си с президента Радев по въпроси, които се отнасят до положителното бъдеще на българските жители. Няма да се отклоним от европейския път ", сподели още служебният министър-председател. 

Служебният министър-председател Димитър Главчев взе участие в изключителното съвещание на Европейския съвет на 17 и 18 април в Брюксел. 

Източници: " 24 часа "

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР